Amstel Gold Race La Flèche Wallonne flandern rundt

Treningssamling

Treningssamling i Spania 2019

Vinter og våren 2019 arrangerer vi treningsleir for syklister i Denia ved Costa Blanca i Spania.

Meld deg på

 

 

Dénia ligger mellom Alicante og Valencia. Området rundt Dénia er hyppig besøkt av flere Protour-lag. Fra desember til februar er det vanlig for storlagene å gjennomføre treningssamlinger i dette området. Senere på sesongen kommer lagene fra de avere divisjonene, samt mosjonistene.
I en avstand på 70 km fra Dénia er det massevis av flotte veier med lite trafikk. Terrenget er kupert, men det finnes også områder som er ganske flate. Været er vanligvis både tørrere og varmere enn på Mallorca. Innlandet fra Dénia har mange små landsbyer slik at muligheten til kaffepauser er sikret.

_9262714.jpg

Vi flyr fra Oslo til Alicante der vi blir hentet med buss og kjørt til Dénia. Det er mulig å ta med sykkel på flyet evt. kan du leie sykkel hos oss. Det koster 400 kroner hver vei å ta med sykkel på flyet. Leie av sykkel koster ca 1000 kroner for perioden (avhengig av type sykkel). 

Det vil være erfarne reiseledere/trenere fra Bergodal med på turen. Vi sykler ca 100 km hver dag i forskjellige ruter. Etter den første dagen gjør vi en evaluering av gruppen, og tilpasser opplegget for resten av oppholdet deretter. Både hva gjelder varighet, tempo og høydemeter på de kommende traséene.

Vi vil vektlegge lav intensitet, slik at du kan få mange timer i på setet før sesongstart. Noen av dagene avslutter vi etappene med litt høyere tempo.
For noen vil det å sitte på hjul i 50-60 km/t på flatene bli en ny og morsom opplevelse. Skulle noen falle av vil vi selvsagt ta hensyn til det.

Det vil også bli gitt tekniske instruksjoner hva gjelder utforkjøring, klatring og noe så enkelt som å sykle effektivt i en gruppe.
Selv erfarne sykkelmosjonister vil kunne få noen aha-opplevelser i så måte.

Dénia er en hyggelig liten by med fin havn og en hyggelig gamleby, mindre turistifisert enn mange av de andre stedene langs denne kysten. Byen har et livlig tapasområde der man kan spise godt og relativt rimelig.

Alle vil bo sammen på et trivelig hotell der frokost og middag er inkludert.

 

Om turen

  • Utreise fra Oslo (Gardermoen) til Alicante lørdagene 26. januar og 9. mars 2019.
  • Hjemreise fra Alicante til Oslo (Gardermoen) søndagene 3. februar og 17. mars 2019.
  • 7 sykkeldager med ulike ruter hver dag
  • Pris kr 11.500,-
  • Overnatting på dobbelrom
  • Inkl. frokost og middag
  • Turen er for inntil 20 deltagere.
  • Du kan ta med egen sykkel på flyet
  • Mulighet for leie av tilpasset landeveissykkel av god kvalitet (karbonramme og ultegra er normen)
Webdesign: NEWMEDIA