Toscana weekend

Ta en weekend til Toscana

Vi lager et tilpasset opplegg for alle som vil ha en hyggelig weekend i Toscana med sykkel. Turen passer både for dem som vil ha noen rolige dager med litt sykling, og de som vil ha en treningshelg med mer sykling. Dere bor i Casciana Terme som ligger 30 kilometer for flyplassen i Pisa.

Dette kan være et alternativ til treningsturer til Mallorca/Kreta. Mange av Italias toppsyklister bor og trener i Toscana, bl.a. Paulo Bettini som bor i Riparbella noen kilometre fra Casciana Terme.

For dem som vil slappe av etter sykkelturen eller rett og slett trenger avkobling, vil vi anbefale badet/spa i Casciana Terme. Badet ligger ligger 100 meter fra hotellet. Se mer: Terme di Casciana.

  • Pris fra 3000,- kroner uten fly (prisen forutsetter 4 deltagere og overnatting på 4-mannsrom).
  • 3 overnattinger på hotell med god standard, inkludert frokost.
  • Detaljert kart med forslag til sykkelruter.
  • Sykling på små og lite trafikkerte veier.
  • Turen inkluderer leie av sykler (terreng-, hybrid- eller landeveisykkel).
  • Transport fra Pisa airport til Casciana Terme.
  • Transport fra Casciana Terme til Pisa sentrum.

Kontakt oss for tilbud og mer informasjon, eller bestill tur.

Lørdag: Ankomst Pisa - Casciana Terme

Dere ankommer Pisa med fly (www.norwegian.no eller www.ryanair.com) eller tog fra Firenze eller Roma. Fra flyplassen blir dere hentet og kjørt til Casciana Terme. Stedet ligger 30 kilometer sørøst for Pisa. Syklene som er tilpasset den enkeltes høyde, tar vi med på veien til hotellet. Dersom flyet ankommer før 12:00, vil dere ha tid til en sykkeltur før middag.

Søndag: Casciana Terme

Casciana Terme er et utmerket utgangspunkt for sykling i alle retninger. Casciana Terme er en rolig landsby med ca 3500 innbyggere. På torget i byen ligger et berømt bad/spa med bakgrunn i byens naturlige varme kilde.

Mandag: Casciana Terme - Pisa

Dagen har dere til disposisjon i sykling eller hva man måtte ønske seg i en hyggelig italiensk landsby. På ettermiddagen blir dere hentet å kjørt til vårt hotell i Pisa, som ligger sentralt i den gamle bydelen. Ca 15 min spasertur til det skjeve tårnet.

Tirsdag: Hjemreise fra Pisa

Flyet går hjem tirsdag. Dere kan benytte fri transport fra hotellet til flyplassen tilbake til Norge (Torp), og dere vil være i Oslo til kl 12 på formiddagen.

 
Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta siste nytt fra Bergodal.
Webdesign: NEWMEDIA