Treningssamling

Treningssamling i Spania 2019

Våren 2019 arrangerer vi treningsleir for syklister i Calpe, Costa Blanca i Spania.

Vi bor i en gigantisk villa.
Bli med, og få din egen "Mesternes Mester-opplevelse".
Villaen inneholder hele åtte (8) bad.
Noen av disse vil bli øremerket våre kvinnelige deltakere.

En egen massør vil være tilgjengelig hver dag mellom 16:00 og 19:00.
De med akutte behov vil bli prioritert, men det vil bli to til tre massasjer for samtlige deltakere i løpet av oppholdet.

Vi medbringer også egen kokk fra Norge, som vil tilberede frokost og middag, med en komposisjon som er tilpasset næringsbehovet for aktive syklister.

Meld deg på

 

 

Calpe ligger mellom Alicante og Valencia. Området rundt Calpe er hyppig besøkt av flere Protour-lag. Fra desember til februar er det vanlig for storlagene å gjennomføre treningssamlinger i dette området. Senere på sesongen kommer lagene fra de lavere divisjonene, samt mosjonistene.
I en avstand på 50 km fra Calpe er det massevis av flotte veier med lite trafikk. Terrenget er kupert, men det finnes også områder som er ganske flate. Været er vanligvis både tørrere og varmere enn på Mallorca. Innlandet fra Calpe har mange små landsbyer slik at muligheten til kaffepauser er sikret.

_9262714.jpg

Vi flyr fra Oslo til Alicante der vi blir hentet med buss og kjørt til Calpe. Det er mulig å ta med sykkel på flyet evt. kan du leie sykkel hos oss. Det koster 400 kroner hver vei å ta med sykkel på flyet. Leie av sykkel koster ca 1000 kroner for perioden (avhengig av type sykkel). 

Det vil være erfarne reiseledere/trenere fra Bergodal med på turen. Vi sykler ca 100 km hver dag i forskjellige ruter. Etter den første dagen gjør vi en evaluering av gruppen, og tilpasser opplegget for resten av oppholdet deretter. Både hva gjelder varighet, tempo og høydemeter på de kommende traséene.

Vi vil vektlegge lav intensitet, slik at du kan få mange timer i på setet før sesongstart. Noen av dagene avslutter vi etappene med litt høyere tempo.
For noen vil det å sitte på hjul i 50-60 km/t på flatene bli en ny og morsom opplevelse. Skulle noen falle av vil vi selvsagt ta hensyn til det.

Det vil også bli gitt tekniske instruksjoner hva gjelder utforkjøring, klatring og noe så enkelt som å sykle effektivt i en gruppe.
Selv erfarne sykkelmosjonister vil kunne få noen aha-opplevelser i så måte.

For de som allerede har et godt grunnlag gjennom vinteren, vil det bli lagt til rette for ulike intervalløkter. 

Om turen

 • Utreise fra Oslo (Gardermoen) til Alicante lørdag 9. mars 2019.
 • Hjemreise fra Alicante til Oslo (Gardermoen) søndag 17. mars 2019.
 • 7 sykkeldager med ulike ruter hver dag
 • Massør tilgjengelig fra 16:00 - 19:00 hver dag
 • Egen kokk fra Norge tilbereder frokost og middag hver dag
 • Pris kr 11.900,- (eks. fly)
 • Overnatting på dobbelrom
 • Inkl. frokost og middag
 • Turen er for inntil 20 deltagere.
 • Du kan ta med egen sykkel på flyet
 • Mulighet for leie av tilpasset landeveissykkel av god kvalitet (karbonramme og ultegra er normen)
Webdesign: NEWMEDIA